ponedjeljak, 12. prosinca 2016.

IZVRSNA IDEJA ZA SUPER DORUČAK.. JEDNOSTAVNO A UKUSNO I EFEKTNO!







SASTOJCI
1 vekna hleba (bolje je onaj koji je odmah isečen)
4 jajeta
3 paradajza
0,5 kg pureće šunke


 
150 gr tvrdog sira
100 gr putera
150 ml mleka
so,
biber,
muskatni oraščić po ukusu


 
PRIPREMA
Premazati tankim slojem putera svaku krišku hleba

Poslagati ih u podmazani pleh

Paradajz oprati i iseći na kolutove

Između kriški hleba staviti kolutove paradajza i komadiće šunke

Jaja umutiti sa mlekom, dodati so, biber, muskatni oraščić, po ukusu

Preliti ovom smesom poređane kriške hleba

Odgore posuti izrendanim sirom

Zapeći u rerni, dok ne porumeni.

Nema komentara:

Objavi komentar