srijeda, 14. prosinca 2016.

TOPLI SENDVIČ! BRZO I FINO :)))) Pogledajte recept na:






SASTOJCI
potrebno je
oko 7 kriški starog hljeba (mali hljeb od 500 g)
2 kom jaja
oko 150 g šunke za pizzu
oko 100 g tvrdog sira
2 kašike kečapa
1 kašikica origana

 
po želji 1 kom kiseli krastavčić
po želji malo mesnate suve slanine

PRIPREMA
1.
Umutiti jaja. Šunku, sir i krastavčić izrendati. U jaja postepeno dodavati po malo sastojaka i miješati

 
2.
Smjesa ne smije biti gusta, dodavati po potrebi, toliko da smjesa bude kašasta

3.
Na izrezan hljeb kašikom stavljati po malo smjese i razvući do krajeva

4.
Stavljati u pleh i još malo posuti rendanog sira

5.
Peći na 250 C da fino porumeni ili po želji kako volite da je zapečeno

6.
finoooo :))))

Nema komentara:

Objavi komentar