
SASTOJCI
10 jaja
10 kasika secera
3 kasike kakao
1 prasak za pecivo
2dl ulja
2dl jogurta
10 kasika brasna
fil 1
200gr gustina
1 ekstrat vanile
100gr bele cokolade
1 margarin
200gr secera u prahu
12dl mleka
fil 2
300gr secera
6dl vode
500gr borovnica ili bilo kog drugog voca
120gr pudinga od jagode ili vanile
glazura je od cokolade
PRIPREMA
Za kore ulupajte 5 belanaca dodati 5 kasike secera, 5 zumanca i dalje dobro mutiti
Dodati 5 kasike brasna ,pr za pecivo, 1dl ulja i 1 dl jogurta ispeci koru u pleh velicine 30 x 40 isto tako uraditi i sa drugom korom samo dodati 3 kasike kakao ispeci koru.
Od 1 litra mleka uzeti 2 dl i razmutiti 200 gr gustina i malo ekstata od vanile, a u ostatak mleka izlomiti 100 gr bele cokolade i kada pocne da vri zakuvati kasicu, kada se ohladi sjediniti sa 1 margarinom umucenim sa 200 gr secera u prahu, umutiti penasto.
U jednoj serpici sipati 300 gr secera i 4 dl vode da vri sipati voce i jedno 4 min da se kuva, posebno razmutiti 3 pudinga od jagode u 2 dl vode i zakuvati u voce , pustiti da se ohladi
REDOSLED
ZUTA KORA , VOCNI FIL, BELI KREM CRNA KORA, BELI KREM I GLAZURA JE OD COKOLADE 400 GR
Nema komentara:
Objavi komentar